Spotlight

Lees hier alles over onze nieuwste makers, programma’s, boeken, theatervoorstellingen en nog veel meer. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je dan óók in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media!

Oscam promo portretten 2
ROSE
  • Theater

Voorafgaand aan de voorstelling 233 ºC op donderdag 8 februari, organiseert ROSE Stories in samenwerking met OSCAM een nieuwe Speak Session City in Sync: Living Together: verwacht een prikkelend panelgesprek, drinks, Surinaamse food en tunes.

DSC04979
ROSE
  • Academy

15 maart was een bijzondere dag voor ROSE academy! We kregen namelijk bezoek van niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima en staatssecretaris Uslu voor Cultuur en Media.

Academy Instagram 1x1 max en uslu
ROSE
  • Academy

Morgen gaat het gebeuren! ROSE academy krijgt bezoek van niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima en staatssecretaris Uslu voor Cultuur en Media.

Schermafbeelding 2022 05 30 om 14.13.39
ROSE
  • Boeken

Wil jij bijdragen aan het debuut van de nieuwe Annie M.G. Schmidt of Mylo Freeman? Dit is je kans! Doneer nu en steun onze ROSE Kinderverhalen, drie boeken van debuterende auteurs. Boeken die ontsprongen zijn vanuit de briljante geesten van onze creatieve makers, tijdens het volgen van het bijzondere programma Kinderverhalen van ROSE academy, waarbij de schrijvers volledig ondergedompeld zijn in alles wat hoort bij het schrijven van een boek.

Prinses Arabella afgelast 1 1
ROSE
  • Theater

Met veel pijn in ons hart moeten we de voorstelling Prinses Arabella annuleren. We gaan dus niet meer in première op 6 maart in het DeLaMar Theater.

Taboek Cover 25okt Preview Mockup 1 1
ROSE
  • Boeken

Amsterdam, 21 december 2021 - Vandaag, Wereldorgasmedag publiceert ROSE stories TABOEK: het debuut van seksuologen Anne Siemons en Leila Lambrechts. Ondanks de openheid en directheid waar Nederlanders bekend om staan, blijkt praten over seks in ons land het allergrootste taboe. Met TABOEK willen deze jonge seksuologen hier voor eens en altijd verandering inbrengen.

Woon één van onze evenementen of theater­voorstellingen bij!

Bekijk de ROSE agenda en speellijsten

Scroll naar boven