Search
Close this search box.
Nieuws

Foto’s VISUAL STORYTELLERS expositie

Bekijk hier de foto's van de VISUAL STORYTELLERS expositie

Het programma van VISUAL STORYTELLERS is afgerond. Van 16 maart tot 20 maart was de expositie Filling in what was left out te zien in The Grey Space Middle in Den Haag. 

We kijken terug naar een geslaagde opening en week van de VISUAL STORYTELLERS expositie. 

Graag feliciteren we alle makers Leeza Pritychenko, Miya Wang, Mohamad Zul Ghina, Omar Abdellatif, Samira El- Kaddouri, Silvia Celiberti, Karima Choukeri en Mina Abouzahra. Bedankt voor jullie bijdrage en fantastische werken. 

Dank aan The Grey Space voor hun gastvrijheid, Nike Ayinla van Orison Studio voor de moderatie bij de artist talk en DJ’s Nas Hosen & Human Nature DJ. 

VISUAL STORYTELLERS is een 1-jarig programma van ROSE stories voor beginnende ontwerpers en beeldmakers (met of zonder gerelateerde opleiding) die een sterke affiniteit hebben met andere culturen en verhalen. We zetten ons in voor talentvolle nieuwe en bi-culturele makers met verhalen die voor iedereen herkenbaar zijn, voor een betere representatie in het Nederlandse culturele veld. De beeldmakers zijn tijdens het programma gecoacht door Ali Eslami, Gyor Moore, Karim Adduchi, Khalid Amakran, Shenin Lebrun en Sioejeng Tsao.

Dit programma werd mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Pictoright Fonds. 

Share the love

Meer spotlights

ROSEacademy kinderverhalentraject crop 2
  • Nieuws
ROSEacademy visual storytellers bg
  • Interview
ROSEacademy writersroom crop 1
  • Interview
Scroll naar boven