Nieuws

Prinses Arabella afgelast

Helaas is de voorstelling geannuleerd

Met veel pijn in ons hart moeten we de voorstelling Prinses Arabella: aangenamelijk!  annuleren. We gaan dus niet meer in première op 6 maart in het DeLaMar Theater.

De onvoorspelbaarheid van de ontwikkelingen van het virus en de huidige coronamaatregelen maakten dit besluit onvermijdelijk. Net als alle anderen in het veld, kampen wij al twee jaar met uitstel en annuleringen, die hoge extra kosten met zich meebrengen. Dit kunnen wij als jonge organisatie niet meer dragen, waardoor we deze voorstelling niet kunnen spelen.

Prinses Arabella naar het theater brengen is een droom waar we al jaren aan werken. We weten dat dit een grote impact heeft op de cast- en crewleden, op ons als producent, maar ook op jou, de bezoeker die wellicht naar de voorstelling zou komen.

We zijn nog steeds van plan Prinses Arabella in de toekomst naar het theater te brengen! We hopen je dan in de zalen te zien!

Onze speciale dank gaat uit naar de cast- en crew die de afgelopen maanden ongelooflijk hard hebben gewerkt aan deze mooie productie.

Team ROSE stories

Prinses Arabella afgelast 1 1
Share the love

Meer spotlights

De Brieven van Mia
  • Nieuws
Hartenketting 1 1 1
  • Nieuws
The Ozard of Wiz
  • Nieuws
Scroll naar boven