Stories

Schrijvers. Toneelspelers. Filmmakers. Podcastmakers. Designers. Nederland barst van het creatief talent. Maar soms heeft talent net even die mooie kans of dat duwtje nodig. Of een wegwijzer om het pad naar het juiste podium te vinden. Soms is de wat er wel, maar moet de hoe nog even gevonden worden. Allemaal goed. Because that’s where we come in.

Idje wil niet naar de kapper Illustratie

Bij ROSE stories scouten we met ROSE academy onontdekt talent en begeleiden we onderscheidende nieuwe makers in het vinden van de juiste vorm voor hun verhaal. Soms maken we een film, soms een podcast, soms een boek. En als we echt niet te stoppen zijn, doen we het gewoon allemaal. Bij onze theatertak, onze uitgeverij en onze film & tv-vrienden vindt de magie van het scheppen plaats. En via verschillende platforms showcasen we al dat moois.

Lees hier meer over de verhalen die we in de afgelopen jaren hebben mogen vertellen, waar we met een brede glimlach op terugkijken. Maar ook waar we ons nu op mogen verheugen.

Meskina de film

Naar een idee van Soundos el Ahmadi, ontwikkeld in samenwerking met ROSE stories, vertelt Meskina het verhaal van de 33-jarige Leyla die net een pijnlijke scheiding achter de rug heeft en al haar hoop in het vinden van een nieuwe liefde heeft opgegeven. Daarom besluit ze haar lot in de handen van haar moeder te leggen, die een man voor haar uit mag zoeken.

Wellicht binnenkort ook bij jou in de buurt!

Onze theater­voor­stellingen spelen door heel Nederland

Scroll naar boven