Search
Close this search box.

Over ROSE stories

ROSE stories is een collectief van verhalenvertellers, producenten en talentontwikkelaars. Met een soft spot voor vernieuwende verhalen die vaak nog onverteld blijven. We zijn een creatieve community die scout, begeleidt, co-creëert en produceert. Van oude rotten tot frisgroene blaadjes: bij ROSE stories werken we allemaal samen om nieuwe verhalen de spotlight te geven die ze verdienen.

Bij ROSE zijn we in ons element als mentors, sparringpartners, artistieke matchmakers en criticasters, maar hebben het cheerleaderschap ook aardig in de vingers. Een vonkje in iemand zien en daar samen een vuurwerkshow van maken: daar léven we bij ROSE stories voor.

Wij vertellen graag verhalen die ons anders laten kijken. Verhalen die voor de één misschien de spiegel vormen die lange tijd ontbrak, maar voor de ander juist een raam openen naar een nieuwe wereld.

Onze missie is de stemmen en gezichten waaraan we ons dagelijks spiegelen nóg diverser te maken. En de verzameling verhalen die we elkaar vertellen nóg onderscheidender, spannender en karakteristieker. Om zo samen het bijzondere normaal te maken en het normale bijzonder. One story at a time.

Wat is jouw verhaal?

Neem hier contact met ons op. 

 
Scroll naar boven