Search
Close this search box.
Nieuws

Aankondiging: voorstelling The Ozard of Wiz

Een kleurrijke reis beyond the rainbow in coproductie met Maas theater en dans

Met trots kondigen wij aan onze voorstelling The Ozard of Wizz (9+) aan, die wij in coproductie met Maas Theater en Dans gaan maken. Deze magische voorstelling gaat in december 2022 in première.

Wat als je je niet thuis voelt in je eigen huis, bij je eigen familie, in je eigen stad en land? Als je nergens bij hoort, omdat je niet de jongen bent waar iedereen op had gehoopt. Omdat je zogenaamd niet man genoeg bent. Je wenst jezelf weg en door een kosmische ingreep word je opgetild door een storm en beland je in een wereld ver voorbij de regenboog.

The ozard of Wizz gaat over Donny. Een jongen die van jongens houdt en het zat is om daar altijd en overal zijn excuses voor aan te bieden. Tijdens zijn reis door Wizz ontmoet hij lotgenoten, een vogelverschrikker die wordt verteld dat hij dom is, een tinnenman die zijn hart kwijt is en een zachtaardige leeuw die zich stoerder voordoet dan hij is. Allemaal hopen ze uiteindelijk bij the ozard of Wizz te krijgen waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn: een thuis, moed, hersenen en een hart.

The ozard of Wizz wordt een kleurrijke reis beyond the rainbow en een ode aan diversiteit op alle fronten.

The Ozard of Wiz
Beeld: Jaap Scheeren
The Ozard of Wizz is een coproductie van Maas Theater en Dans en ROSE stories

Lees meer over...

Share the love

Meer spotlights

De Brieven van Mia
  • Nieuws
Hartenketting 1 1 1
  • Nieuws
Prinses Arabella afgelast 1 1
  • Nieuws
Scroll naar boven