Search
Close this search box.
Nieuws

De brieven van Mia in première in Carré

op 3 mei 2022 tijdens Theater na de Dam

De nieuwe muzikale familievoorstelling De brieven van Mia beleeft de première op 3 mei 2022 als onderdeel van Theater na de Dam, in Koninklijk Theater Carré.

Op een dag vindt de elfjarige Syrische Laila een stapel oude brieven op de zolder van de 91-jarige Joodse Isa Cohen. Voor ze het weten zitten Laila en meneer Cohen middenin een spannende speurtocht naar het lot van Mia, de briefschrijfster. Mia blijkt de in de oorlog verdwenen jeugdliefde van meneer Cohen. Maar wie was ze precies? En wat is er met haar gebeurd?

We volgen dit verhaal door de ogen van een oude Joodse man en een jong Syrisch meisje, die zelf net gevlucht is voor de oorlog. Langzaamaan ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee ogenschijnlijke tegenpolen. Samen proberen zij het mysterie rondom het lot van Mia tijdens de Tweede Wereldoorlog te ontrafelen.

De Brieven van Mia, gebaseerd op het succesvolle boek van Astrid Sy, gaat over wat oorlog met je doet en is een spannende, muzikale zoektocht van twee onwaarschijnlijke vrienden naar een vergeten verleden.

De muzikale familievoorstelling De brieven van Mia (9+) is een coproductie van George & Eran Producties en ROSE stories.  

Lees meer over...

Share the love

Meer spotlights

Hartenketting 1 1 1
  • Nieuws
Prinses Arabella afgelast 1 1
  • Nieuws
The Ozard of Wiz
  • Nieuws
Scroll naar boven