Programma

Onze grenzeloze geschiedenis

Onze grenzeloze geschiedenis van Indonesië en de Molukken

Tien families in Den Haag worden geïnterviewd over de bovenstaande thematiek, drie zelfstandige kunstenaars maken aan de hand van die interviews een uniek werk, dat vervolgens wordt vertoond tijdens een publieke presentatie. Deze interviews worden vastgelegd en later gedeeld via een podcast.

Het doel van dit project is om meer kennis over het thema te creëren; bewustwording en het vergroten van een bredere interpretatie van de geschiedenis en geleefde ervaringen. Hiermee draagt ROSE stories bij aan een meer complete beeldvorming van deze gemeenschap, in historisch én hedendaags perspectief.

Kunstenaars

De talentvolle Haagse kunstenaars Nas Hosen, Jamel Armand en Jenny Troenodikromo  gaan de komende maand broeden op een creatief concept geïnspireerd op de tien interviews. Ze zullen vanuit hun eigen kunstdiscipline hun werk tijdens het eindevenement presenteren. 

Evenement

We nodigen je van harte uit om op 24 maart in Theater aan het Spui de werken van Nas, Jamel en Jenny te bekijken. Daarnaast gaan we luisteren naar een aantal interviews, maar bovenal samen in gesprek over de vele ervaringen van Indonesische, Indische en Molukse Hagenezen. 

Benieuwd geworden?

Ben je geïnteresseerd in de tien interviews? Wil je weten welke kunstwerken er gemaakt gaan worden? Of wil je graag het evenement bijwonen? Laat het ons weten via academy@rosestories.nl

Onze grenzeloze geschiedenis wordt mede mogelijk gemaakt door:
Share the love
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer programma's

Scroll naar top