Search
Close this search box.
THEATERVOORSTELLING

De Verhalenslager

Op tournee in Den Haag!

Regie: Arvand Dashtaray
Creatief Producent: Marene van Holk

Theatervoorstelling ‘De Verhalenslager’ gaat op Tournee in Den Haag! Nadat de theatervoorstelling Verhalenhuis in Theater aan het Spui met groot enthousiasme is ontvangen, hebben de deelnemers van het Verhalenhuis project van ROSE Academy een Haagse tour opgezet om hun verhalen te blijven delen. De verhalen van Afra, Geert, Mounia, Tilak, Saït en Zouher zijn dit voorjaar te bewonderen in maar liefst vier theaters in de stad.

Speellijst

Theater de Regentes – 28 maart 2024
Podium Noord – 5 april 2024
Laaktheater – 13 april 2024
Theater de Vaillant – 25 april 2024

Kopie van RB040523 RoseStories Verhalenhuis 9471

Fotografie: Robin Butter

Vanavond mochten we proeven aan de heiligheid van het vertellen van verhalen. De routinematigheid waarmee schrijnende verhalen over oorlog, onderdrukking, onrechtvaardigheid in de media worden verteld, werd aan de kaak gesteld. Aan het eind van de avond wilde ik op de barricaden gaan staan om mensen aan te moedigen hun stem te blijven gebruiken. Verder ben ik zelf ervan overtuigd geraakt dat mijn eigen verhaal ook zonder opsmuk ertoe doet.” – Bram (publieksrecensie)

Fotografie: Robin Butter

Voor meer informatie over het Verhalenhuis en de podcast met de originele verhalen van alle deelnemers zie Verhalenhuis.

Lees meer over...

Share the love
Scroll naar boven