Search
Close this search box.
Nieuws

Writersroom X Cinekid

Het event waarbij talentvolle makers hun scripts in ontwikkeling presenteren

ROSE stories presenteert in samenwerking met Cinekid de Writersroom. Het event waarbij talentvolle makers, gecoacht door professionals, hun idee voor een film of serie presenteren.

Voor deze editie hebben de talentvolle makers
Mey Rahimi en Sharid Alles onder begeleiding van coaches Ernie Tee en Britt Snel hard gewerkt aan hun scripts. Onder regie van niemand minder dan Alkan Çöklü worden een aantal scenes live gespeeld door acteurs.

Writersroom Cinekid Mey Rahimi 2
Writersroom Cinekid Sharid Alles 2

Mey Rahimi – Hollands Nieuwste 
Als Sara van Zuid Amerika naar Nederland verhuist, probeert ze wanhopig zich thuis te voelen op een plek die niet per se op haar zit te wachten.
Sharid Alles – Rocca en het geheime Toverrecept
Als de 10-jarige Rocca, die van haar oma toverkoken leert, besluit om op zoek te gaan naar een geheim ingrediënt, voor een liefdesdrank waarmee ze haar ruziënde ouders bij elkaar wil houden, beleeft ze met haar beste vriend Mounir een spannend avontuur.

Tijdens de Writersroom draait het allemaal om interactie: als publiek geef je actief input op de ideeën en scripts. Zo draag je op een prachtige manier bij aan de ontwikkeling van deze talentvolle makers en hun concepten. Meld je aan via de knop hieronder. Toegang is gratis.

vrijdag 21 oktober 
16.00 – 18.00 uur
Pathé Amsterdam Noord

Share the love

Meer spotlights

NES Female Future Writing
  • Nieuws
ROSEacademy visual storytellers bg
  • Interview
ROSEacademy writersroom crop 1
  • Interview
Scroll naar boven