Search
Close this search box.
Voorstelling

Wij huilen samen

Verbale battle uit een alles verslindende liefdesrelatie

Type

Proeve

Speelduur

60 minuten

Speelperiode

13 januari 2023

Op 13 januari 2023 sluit Fadua El Akchaoui haar nieuwe-makerstraject af met de presentatie van haar ‘work-in-progress’ Wij huilen samen. 

De afgelopen drie jaar heeft Fadua bij ROSE stories gewerkt aan haar ontwikkeling als theatermaker, met steun van de Nieuwe-makersregeling van Fonds Podiumkunsten. Na onder meer de succesvolle theaterproductie Wrak en werkreizen naar Los Angeles, Londen en New York, zal Fadua dit traject afsluiten met de bijzondere proeve Wij huilen samenHierin onderzoekt Fadua samen met schrijver-acteur Said Boumazoughe en het publiek spelenderwijs hoe vorm, taal en ruimte van invloed zijn bij het spelen van scènes uit een alles verslindende liefdesrelatie. Met dank aan regisseur Chokri Ben Chikha en vormgever Sacha Zwiers.

Fadua: “In Wij huilen samen barsten een man en een vrouw los in een verbale battle, waarin zij hun relatie uitvechten met inzet van alles wat op het toneel beschikbaar is. De blik van de toeschouwers zweept ze op om elkaar af te troeven met gewiekste punchlines en emotionele voltreffers. Ze vechten tot ze breken.”

Deze presentatie is alleen voor genodigden. 

Credits

TEKST  Fadua El Akchaoui
MET TEKSTBIJDRAGEN VAN Said Boumazoughe
REGIE  Chokri Ben Chikha
SPEL Fadua El Akchaoui en Said Boumazoughe
VORMGEVING Sacha Zwiers
FOTO Mounir Raji

Wij huilen samen wordt mede mogelijk gemaakt door:
Share the love

Lees meer over...

Meer voorstellingen

Scroll naar boven