Search
Close this search box.
Voorstelling

5+

Prinses Arabella: aangenamelijk!

Vrolijke en ondeugende familievoorstelling

Type

Muzikale familievoorstelling

Speelduur

60 à 70 minuten

Speelperiode

n.n.b.

Prinses Arabella: aangenamelijk! is een vrolijke en ondeugende voorstelling, waarin prinses Arabella een fantasiewereld vol muziek, poppenspel en prachtige beelden ontdekt. Beleef de avonturen van het eigenwijze prinsesje Arabella, bekend van de populaire prentenboeken van Mylo Freeman. De kindervoorstelling (5+) tourt van februari t/m mei 2022 door Nederland.

Prinses Arabella rent vol energie door het paleis. Vanaf vandaag wil ze alles zelf doen. Brood bakken, haar kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar als ze bij de kok, de tuinman of lakei komt, krijgt ze steeds hetzelfde antwoord: “Nee, dat doet een prinsesje niet.” Ook haar ouders hebben liever dat ze gewoon rustig in haar kamer gaat spelen. Ze zijn namelijk nogal gestrest, omdat ze over drie dagen hoog bezoek verwachten van de minister-president. Teleurgesteld gaat Arabella naar haar kamer. Arabella vindt alles maar stom. Maar opeens verschijnt Juno op haar kamer. En van Juno mag Arabella juist alles. Alles wat ze zelf wil doen. En Juno heeft de leukste ideeën en heeft overal wel oplossing voor. Alleen kan niemand Juno zien of horen. Alleen Arabella. En dat maakt het juist leuk.

Samen met Juno zet Arabella het paleis op stelten! Tot grote frustratie van haar ouders. Die halen Omi erbij, om prinsessenles te geven. En ook haar vriendjes Prinses Ling, Prinses Sophie en Prins Mimoen. Alles om ervoor te zorgen dat Juno verdwijnt. Maar niets helpt, want Arabella is zielsgelukkig met haar nieuwe beste vriend.

Dan besluit Arabella om met Juno haar ouders te helpen en in het geheim alles klaar te maken voor de komst van de minister-president. Maar of dat nu zo’n goed idee was?

Credits

GEBASEERD OP DE BOEKEN VAN Mylo Freeman
SCRIPT EN REGIE Jasper Verheugd
DECOR, KOSTUUMS & POPPEN Joris van Veldhoven
SPEL Rochelle Deekman, Cystine Carreon, Samir Hassan, Murth Mossel, Julia van der Vlugt en Alexander Wolff
MUZIEK Randal Corsen
LIEDTEKSTEN Natasha Schalker-Willems
MUZIKAAL LEIDER Billy Maluw
REGIE-ASSISTENT Nina-Elisa Euson
LICHTONTWERP Yaron Abulafia
PRODUCTIE Janneke den Engelsen | ProductieCollectief
TECHNIEK Marco Steenks, Allard Vonk
VERKOOP Vanaf2
MARKETING Ronnie Kroes

Prinses Arabella: aangenamelijk! wordt mede mogelijk gemaakt door:
Share the love

Lees meer over...

Meer voorstellingen

Scroll naar boven