Search
Close this search box.
Rochelle
Maker

Rochelle Deekman

Rochelle Deekman (1990) studeerde in 2015 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens haar opleiding speelde ze onder meer in Onontdekt van Theatergroep ZEP, de afstudeervoorstelling Vrije val van Margijn Bosch en in Onder het melkwoud van Hans van den Boom.

Foto: Caïnva Cain
 

In 2016 was ze te zien in de live performance How can we know the dancer from the dance op station Utrecht Centraal, in 2017 speelde ze in Ifigeneia van NTjong. Bij Maas Theater en Dans speelde Rochelle in 2014 in Voorjaarsoffer en in seizoen 18/19 in De jokkebrokker. Met Voorjaarsoffer speelde zij op meerdere internationale jeugdtheaterfestivals. In seizoen 19/20 speelde ze de rol van Koningin in Ruimtevlucht van Het Houten Huis en Holland Opera.

Rochelle was ook te zien in verschillende series en films op televisie. Zo speelde ze onder meer rollen in de televisieseries Alleen op de wereld, Motief voor moord, Icarus, Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Ook verscheen ze in de korte films COMPLETE, Kans (van Fillhouse producties), Pianissimo (van Raymi Sambo) en Narcosis (onder regie van Martijn de Jong).

Rochelle speelt de rol van Arabella in Prinses Arabella: aangenamelijk!  

 
Share the love

Meer makers

Scroll naar boven