Milan Sekeris
Maker

Milan Sekeris

Milan Sekeris (1993) is acteur, muzikant en schrijver. Hij zat tot zijn zeventiende op het Koninklijk Conservatorium voor Ballet. Toch lag zijn ambitie elders. Hij speelde in diverse producties van Herman van Veen en studeerde twee jaar Docent Muziek aan het conservatorium, voordat hij uiteindelijk koos voor de Toneelschool in Amsterdam.
Foto: Roeltje van de Sande Bakhuyzen
 

Zijn stages deed Milan bij Orkater, George & Eran Producties en STIP theaterproducties. Na zijn afstuderen in 2017 was Milan te zien in Woestijnjasmijntjes van De Toneelmakerij i.s.m. George en Eran Producties, waarvoor hij muziek componeerde. In 2018 speelde hij in George en Eran worden racisten en vertolkte hij rollen in de voorstellingen King Bi en De krijtkring. Eind 2019 schitterde hij in Vijand van het volk van Theatergroep Suburbia.

In 2020 was hij o.a. te zien zijn in Lost in silence. Samen met actrice Myrthe Huber vormt hij daarnaast muzikaal duo Nordgrond. Op tv was hij o.a. te zien in de KPN-serie De mannentester, de online BNN-serie Queer Amsterdam en Het Klokhuis. Ook maakte Milan zijn opwachting in de internationale bioscoopfilm The Goldfinch.

In 2022 is Milan te zien in De brieven van Mia van George & Eran Producties en ROSE stories. Hij speelt onder andere Meester Glenn.

De brieven van Mia
De brieven van Mia. Foto: Bart Grietens
Share the love

Lees meer over...

Meer makers

Scroll naar boven