Search
Close this search box.
kleiner Logo web

Vanaf nu heet Story academy ‘QISSA’. QISSA is een Agency, community en huis voor talenten. Wij zetten ons in voor de nieuwe generatie makers en hun verhalen.

 

De QISSA website wordt komend najaar gelanceerd.

Programma

VISUAL STORYTELLERS 2024

Hét ontwikkelingsprogramma voor unieke, talentvolle, diverse beeldmakers

Open call

Tijdens het 6-maanden durende Visual Storytellers programma krijgen beeldmakers, met een unieke en diverse signatuur de kans om nieuw werk te ontwikkelen, de sector te verkennen en aan hun netwerk te bouwen.

HET PROGRAMMA

Zit je vol met eigen ideeën voor het ontwerpen van een eigen collectie in de mode, interieur, grafisch vormgeving, product design, animatie, (tattoo-) illustratie, VR, games of nieuwe media? Maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Bij QISSA geven wij jou de kans om je ideeën uit te voeren en te exposeren! Meld je aan vóór 21 augustus 2024. Wie weet is dit de start van je nieuwe carrière!

VAN ARTISTIEKE COACHING TOT EXPOSITIE

Wanneer je geselecteerd wordt, krijg je een individuele coach en volg je in groepsverband verschillende masterclasses van o.a. Studio Woau, Melissa Cijntje, Gert Wessels op het gebied van storytelling en positionering binnen design. Je verkent je eigen manier van visual storytelling en ontwikkelt daarbij een concept en nieuw werk voor de eind-expositie. Jouw verhaal bepaalt jouw signatuur en uitingsvorm! Samen met de andere deelnemers sluit je het programma af met een openbare expositie, die wordt vormgegeven onder begeleiding van curator Bao Yao Fei van Design Museum Den Bosch.

Met Visual Storytellers zet QISSA zich in voor nieuwe, ondergerepresenteerde makers. Met onze masterclasses en professionele coaching creëren we ruimte voor de artistieke ontwikkeling van onze deelnemers met de nadruk op visual storytelling en cultureel ondernemerschap én zorgen we dat je je professionele netwerk vergroot.

Video & edit by Thiemo van Dam

*Dutch Design Week (DDW) is the platform for quality design. DDW is all about the design of the future and the future of design. DDW opens-up, shares and connects all the different perspectives designers have to offer.

PRAKTISCH

DEADLINE INSCHRIJVING: 20 augustus 2024 om 0:59u
KICK OFF PROGRAMMA: 13 september 2024

Er zijn maar maximaal 8 plekken beschikbaar. Dus wees zo duidelijk mogelijk in je aanmelding over wat jij hoopt te bereiken met het programma en waarom je mee wilt doen, vergeet niet linkjes naar eerder werk in je cv in te voegen. Overtuig de selectiecommissie waarom ze jou moeten kiezen! 

NB: Indien je geselecteerd wordt voor Visual Storytellers moet je rekening houden met tenminste één dag in de week beschikbaar zijn om workshops te volgen of aan je eigen werk te besteden, in de periode 13 september 2024 tot en met de eindexpositie medio februari 2025.

Vragen? info@qissa.nl

Visual Storytellers 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Share the love

Meer programma's

Scroll naar boven