Programma

Generation Inclusion

De volgende stap in jouw professionele ontwikkeling

Generation Inclusion stimuleert de carrières van makers die zich richten op het vertellen van onderbelichte verhalen óf makers die een onderbelichte groep vertegenwoordigen. Iedere maker, met of zonder opleiding, krijgt een kans. Jij dus ook! Dit programma zorgt voor een volgende stap in jouw professionele ontwikkeling. Generation Inclusion geeft nieuw talent een kans om onderdeel te worden van de film- en tv-sector door te focussen op het begeleiden van talenten.

Individuele begeleiding en groepssessies

Hoe schrijf je een goede presentatie voor een fonds? Hoe benader je producenten? Een ontwikkelingsaanvraag, een aanmelding voor een training, een lab, een schrijfcompetitie of shortfilm, een schrijversteam of een opleiding; wat heb je daarvoor nodig? Hoe kan ROSE academy daarbij helpen? De tutors en coaches bij Generation Inclusion waar je mee werkt geven je individueel en in groepsverband inzicht in hoe je je doelen kunt bereiken.

Netwerk

Nieuwe kansen, doorbreken in de sector, en, heel belangrijk, het bouwen aan je netwerk. Ook daar gaat het bij Generation Inclusion om. Het hebben van een netwerk en het onderhouden daarvan is een belangrijk onderdeel van succes. Zeker in de tv- en filmwereld worden je kansen vergroot als een goed netwerk hebt! Het veelzijdige netwerk van Generation Inclusion zorgt ervoor dat je als deelnemer geïntroduceerd wordt aan de grote groep partners, programma-partners en vrienden van het programma.

Succesverhalen

Maar liefst zeven van de tien deelnemers hebben met hun idee succes gehad bij het aanvragen van financiering, twee deelnemers ontwikkelen zich verder als schrijver en een documentairemaker meldde zich aan voor de Master Research aan de Filmacademie. In 2021 kreeg Generation Inclusion een eervolle vermelding tijdens de uitreiking van de & Awards Project- en Persoonsprijs.

Meedoen?

Ben je geïnteresseerd in Generation Inclusion? Laat ons dat vooral weten! ROSE Academy is altijd op zoek naar nieuwe makers. Meld je aan en let’s talk!

Generation Inclusion wordt mede mogelijk gemaakt door:
De programmapartners van Generation Inclusion zijn:

Lees meer over...

Share the love
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer programma's

Scroll naar top