Search
Close this search box.
Programma

Generation Inclusion

Geeft je de kans om te groeien!

Wil jij bijdragen aan wat er op het witte doek te zien is? Meer weten over hoe de film- en televisiesector in elkaar steekt? Wil je onderzoeken waar jouw krachten en ambities liggen en een netwerk opbouwen? Generation Inclusion vergroot je kans om onderdeel te worden van een nieuwe generatie film- en televisiemakers. Als member krijg je, in een traject van zeven maanden, trainingen, masterclasses, bezoek je meerdere netwerkevents en je wordt gekoppeld aan een persoonlijke coach. De perfecte mix om serieuze stappen te zetten in de industrie.

Scherm­afbeelding 2023 08 23 om 15.54.31 e1692799212724

Praktisch

Generation Inclusion richt zich met name op creatieven met ondergewaardeerde voices. Wij zijn op zoek naar nieuwe stemmen en verhalen die ons laten zien hoe kleurrijk Nederland is. Voldoe je aan de onderstaande basisvoorwaarden en is het jouw roeping om voor of achter de schermen te werken aan deze nieuwe verhalen ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je bent 18+
  • Je woont in Nederland en bent bereid om te reizen naar de workshops/events
  • Je bent van begin november  t/m eind mei beschikbaar *
  • Je bent leergierig, gemotiveerd, bereid om in groepsverband te werken en je te committeren aan dit programma
  • Je hebt interesse om voor of achter de schermen te werken aan film- en/of televisieproducties

*Het is momenteel niet mogelijk om je aan te melden, aangezien de huidige Generation Inclusion groep al is begonnen.

Wat maakt GI uniek?

Waar begin je? Welke weg kun je bewandelen om je droom en doel te realiseren? Hoe ziet de industrie in Nederland er uit en hoe kun je jouw plek daar in vinden en claimen? Generation Inclusion is het eerste talentprogramma waar verschillende partijen binnen de AV-sector gezamenlijk in optrekken. Samen met streamers, omroepen, fondsen en samenwerkingspartijen zoals IDFA, IFFR en GoShort is ROSE academy in staat om een geweldig en op maat gemaakt programma te creëren voor de wat ons betreft toekomstige film- en televisiemakers.

Meet de coaches 

Als veilige haven en creatieve community creëren we ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe geluiden en inspirerende verhalen. Dit kan niet zonder de professionals waarmee ROSE academy samenwerkt en die wij zien als belangrijke en inspirerende rolmodellen. 

De geweldige rolmodellen en coaches van 2023 waren: Lea Fels (Scenery), Ellen Havenith (PRPL), Giancarlo Sanchez (Topkapi Films), Sacha Vermeulen, Jelani Isaacs (Scoville Amsterdam), Mustafa Duygulu, Corine Meijers (Studio Biarritz), Sanne Rovers en Ilja Roomans (Docmakers), Monique Busman (Tomtit Film), Joram Willink (BIND), Billy Pols, Marijn Bloemen, Marten van Warmerdam (Graniet Film) en Hiba Vink (Dear People).

Generation Inclusion wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees meer over...

Share the love

Meer programma's

Scroll naar boven