Programma

Generation Inclusion

De volgende stap in jouw professionele ontwikkeling

Je eigen webserie á la Vakkenvullers creëren? Toffe shots maken voor Mocro Maffia? Meskina’s beroemde bruiloftscène stylen? Een Gouden Kalf winnen voor je track in Zina?

*scroll naar beneden voor de aanmeldrichtlijnen en -voorwaarden.

Wat?

Zet serieuze stappen in de film- en televisiewereld via het talentprogramma van ROSE stories: Generation Inclusion.

Wij zijn een inclusieve community voor de film- en tv industrie, die samenwerkt met o.a. Netflix, Disney+, Prime Video, BNNVARA, VPRO en diverse fondsen.

Via Generation Inclusion vergroot je je kans onderdeel te worden van een nieuwe generatie film- en televisiemakers. Als member van Generation Inclusion krijg je, in een traject van zes maanden, trainingen, masterclasses en persoonlijke begeleiding, en ga je mee naar netwerkevents. Ook ontmoet je mensen uit de scene.

Voor wie?

Generation Inclusion richt zich met name op creatieven uit ondergerepresenteerde groepen. Wij zijn op zoek naar nieuwe stemmen en verhalen die ons laten zien hoe kleurrijk Nederland is. Dus vind jij het tof om nieuwe verhalen te maken en ligt je hart in de tv- en filmwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meedoen?

Voor je aanmelding vragen we je het volgende aan te leveren:

 • Motivatie

  Geschreven: Voeg in maximaal één A4 je motivatie toe: Waarom wil jij graag deelnemen aan dit traject? Wat hoop je te ontdekken, te leren en te bereiken door mee te doen aan Generation Inclusion? Beschrijf ook wat je al weet over de film- en tv-industrie en jouw plek daar in. Als je het nog niet precies weet is dat geen probleem.

  of een twee-minuten video: motiveer je aanmelding zoals hierboven in een twee minuten video. Indien je een videolink met je motivatie bijvoegt, zet deze dan bovenaan in je CV. Zorg dat de link klikbaar is en dat je het wachtwoord erbij geeft.

 • Curriculum Vitae (CV)

  Voeg in maximaal één A4 een Curriculum Vitae (levensloop) toe. In dit geval gaat het niet alleen om relevante werkervaring, maar juist ook wat je verder nog doet, waar je interesses liggen, waar je naar school ging. Je kunt hier ook eventueel linkjes zetten naar eerder gemaakt werk of een showreel. Heb je al eerder iets geschreven, zo ja, noem voorbeelden. Vergeet ook niet je contactgegevens te delen in je CV.

 • Eventueel:

  idee(en) voor een project(en). Ben je bezig met het ontwikkelen van eigen projecten? Vertel hier dan ook iets over. Bijvoorbeeld een korte omschrijving van het verhaal en in welk stadium het project zich bevindt. (maximaal 1 A4)

Maak van je geschreven teksten één PDF:
 • Alleen tekst, géén grote afbeeldingen. (Een kleine foto in je CV uitgezonderd.)
 • Je Curriculum Vitae moet je naam en contactgegevens bevatten.
 • Het PDF-bestand mag géén documentbeperkingen hebben (afdrukken, kopiëren)
 • Geef je PDF de volgende naam:  ‘voornaam_achternaam’, zodat wij het straks makkelijk bij je aanmelding kunnen terugvinden. 
 • Het is ook mogelijk om alle gevraagde informatie in het Engels aan te leveren. Let er wel op dat de voertaal tijdens het programma in principe Nederlands is.
Tot slot:
 • Het programma loopt van 1 november 2022 tot 1 juni 2023. Het is een harde voorwaarde dat je tijdens deze periode een halve dag per week (gemiddeld) beschikbaar bent.
 • Meer weten? Op 15 september hebben we om 19:00 uur een online spreekuur. Geef je hier op voor deze sessie. 
 • We verwachten eind oktober 2022 onze deelnemers aan te kondigen. We hebben plek voor 15 nieuwe deelnemers.
 • Helaas, kunnen we geen persoonlijke feedback geven op niet-geselecteerde aanmeldingen.

Open call en aanmeldrichtlijnen

Generation Inclusion wordt mede mogelijk gemaakt door:
De programmapartners van Generation Inclusion zijn:

Lees meer over...

Share the love

Meer programma's

Scroll naar top